Boycot de boycotters?

boycotAuteur: Filantroop – Zodra je begint met het boycotten van landen die kennelijk mensrechten schenden, wordt het pas echt hongeren. De actie van de supermarkten om Israëlische waar af te zonderen, zal vooral bij de vijanden van Israël, de antisemieten en de toenemende mengvorm van beide categorieën, een gevoel van vreugde schenken. Het zal bij hen die niet vijandig tegenover Israël en de Joden staan echter tegengestelde emoties oproepen. Hier en daar klinken al geluiden door van een tegen-boycot. Bijvoorbeeld tegen producten uit islamitische landen, of supermarkten die vooroplopen in een boycotactie tegen Israël.

Voor mezelf nam ik al het besluit de drie vooroplopende supermarkten met mijn ferme neus voorbij te lopen. Bij Aldi is dat niet zo’n probleem, want de groente en het fruit rot er vaak weg voordat het verkocht is. Bovendien is de belangrijkste oorzaak van de naamsbekendheid van die firma, het uitbuiten van het eigen personeel.

Supermarkten hebben sowieso al een criminele achtergrond, want ze chanteren voedselproducenten, onder wie vooral de boeren, tot het extreem laag houden van hun opbrengsten, zodat ze zelf lekker voordelig kunnen stunten.

Over de herkomst van talloze producten kunnen we kort zijn. Je kunt namelijk je kont niet keren in zo’n winkel, of je loopt tegen een product aan dat door uitbuitende producenten, in corrupte of totalitaire landen vervaardigd is. Om over landen die er bezet gebied op na houden, maar te zwijgen.

Dat kennelijk alleen Israël valt onder het ethische credo dat het geen producten uit bezet gebied mag verhandelen, is dus niet alleen bedrog, maar weer zo’n typische knieval voor de schreeuwerige linkse en islamitische Übermensch.

Die verlangen van Israël dat het net zo’n slangenkuil wordt als de omringende landen, die je helaas nooit kan boycotten omdat die niets produceren waar de mensheid op zit te wachten.

Het zou pas echt erg worden als Joden zouden besluiten de boycotters te boycotten. Een volk dat toch uitblinkt in het produceren van wetenschap, techniek, literatuur, muziek, film en humor, kun je dan misschien naar de gaskamer sturen of de middellandse zee in jagen, zonder Joden zou het aardse bestaan misschien wel eens heel snel kunnen terugzakken naar het niveau van de vroege middeleeuwen. Het grote moment dat de profeet Mohammed vol belangstelling toekeek hoe 700-900 Joden werden onthoofd.

Jammer, want hoeveel nazaten van die Joden zouden iets geproduceerd hebben waarmee de arme bewoners van Arabische landen nu dolblij geweest zouden zijn?

Eerder verschenen op DVC

,

  1. Een reactie plaatsen

Plaats een reactie

Stukkie lezen?

In alles zit een verhaal

Salon van Sisyphus

“De strijd zelf naar hoger op is genoeg om het hart van een mens te vullen. Je moet je verbeelden dat Sisyphus gelukkig is.” Albert Camus

Petrossa's Blog

Ruminations from a jaded old guy

Welke toekomst...

...is die er straks nog voor ons?

hyperinflatie

Terugkeer Goudstandaard met D-mark en gulden.

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Ongesubsidieerd, Ongecensureerd, Vrij, Heldhaftig, Barmhartig en Rechtvaardig Street-Talk & Art

[ MARGINAAL weblog IN DE MARGE ]

Het weblog van margeblogger TheRealShowstopper (TRS)

HOME | DeBataafscheCourant

Onverdraaglijke lectuur voor politiek correct stemvee

E.J. Bron

Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities, anti-woke en pro-Israël

PLANET EUSSR

Vrijheid is ons grootste goed, stop de sluipende EU dictatuur!

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.