Federaal EU Openbaar Ministerie en EU-FBI op komst

IV

De EU moet totalitair. Daar heb je natuurlijk een Federaal Strafrecht, een Federaal Openbaar Ministerie en een Federaal Onderzoeksbureau (een Europese FBI) voor nodig. En die komt… Nu!

Eurocommissaris Viviane Reding (Luxemburg) heeft op 17 juli haar plannen gepresenteerd voor de oprichting van een Europees Openbaar Ministerie (OM).

Het was van begin af aan duidelijk dat de Commissie haar macht op strafrechtelijk terrein wil uitbreiden ten koste van de nationale soevereiniteit. Geen wonder dat Reding in haar toelichting zelfs het woord ´federaal´ gebruikt.
De Commissie maakt echter volstrekt niet duidelijk waarom een Europees OM nodig is.
Het gaat hier niet alleen om een nieuw instituut, maar ook om Europese regels voor strafprocesrecht die bij fraude met Europees geld gaan gelden in plaats van het nationale recht. Daarmee is het niet alleen een belediging van onze nationale justitie, maar ook een gevaar voor de eenheid van de nationale rechtsstaat.’

De EU wil weer meer macht ten koste van de natiestaten, meer macht ten koste van u en mij. De Nederlandse staat moet verdwijnen. De heren dictatoren van de Europese Commissie willen nu een Federale Justitie starten. Dus moet er een Federaal Openbaar Ministerie komen wiens strafrecht-proces geldt boven die van alle lidstaten.

Kennelijk heeft de Europese Commissie bedacht dat belastingfraude een goed onderwerp is om macht mee te grijpen. Een zoveelste voorbeeld van Problem-Reaction-Solution. We willen meer macht, dus we creëren een belastingprobleem, wijzen uitgebreid op de ontduiking, wachten even op verontwaardiging, en leggen daarna een Europees OM op. Uiteraard worden de echte grote belastingfraudeurs (dat zijn de multinationals) nooit aangepakt.

Kennelijk heeft de Europese Commissie bedacht dat belastingfraude een goed onderwerp is om macht mee te grijpen. Een zoveelste voorbeeld van Problem-Reaction-Solution. We willen meer macht, dus we creëren een belastingprobleem, wijzen uitgebreid op de ontduiking, wachten even op verontwaardiging, en leggen daarna een Europees OM op. Uiteraard worden de echte grote belastingfraudeurs (dat zijn de multinationals) nooit aangepakt.

De Europese FBI komt eraan

Daarnaast wordt niet duidelijk hoe de samenwerking tussen het Europees OM en de nationale politie zal verlopen. De Jong: ‘Het OM is afhankelijk van de politie voor opsporing van strafbare feiten. Deze worden niet door het Europese OM aangestuurd. Hier zit dus een weeffout in het systeem, tenzij de Commissie op termijn een Europese politiedienst of Europese FBI wil oprichten. Eurocommissaris Reding stuurt hier overduidelijk op aan, maar is hier niet open over. Ook dit is weer een voorbeeld van de beruchte Europese salamipolitiek, waarmee stap voor stap de nationale soevereiniteit wordt ontmanteld.’ (Nadruk LLE)

De weeffouten staren je weer in het gezicht en middels de salamipolitiek worden we niet alleen een Europees OM ingeloodst, maar worden we ook nog een Europese FBI ingerommeld. De bekende aanpak dus weer, business as usual voor de EU. In toepasselijkere termen: de modus operandi van de EU staatsgreep.

Naar goed Amerikaans voorbeeld

We herkennen het EU OM en de EU FBI natuurlijk uit Amerika. En we zien ook zulke fijne voorbeelden hoe hun VS-conculega’s functioneren afgelopen jaren. De FBI bombardeert zelfs in samenwerking met huurlingen het eigen volk, zoals we zagen in de Boston Bombings. Zeggen dat het oprichten van een Europese FBI leidt tot machtsmisbruik is dus een flinke understatement.

Of is Viviane Reding hier meer uit op het oprichten van een Europese Department of Homeland Security? DHS is het kortst samengevat als Amerikaanse Gestapo, opgericht door George W. Bush na de Amerikaanse aanslag op het eigen volk van 9/11 – waarbij 9/11 uiteraard goed vergelijkbaar is met de Rijksdagbrand.

Hoe dan ook: Lang Leve de Federale EU OM, de EU-FBI en uiteraard de EU-NSA – want de EU NSA bestaat natuurlijk ook al.

Stapje voor Stapje een Federale Verenigde Staten van Europa in

De Luxemburgse EU Commissaris Viviane Reding gebruikt hier dus de beruchte Salami-tactiek. De EU Salamitactiek betekent stapje voor stapje heel Europa een totalitaire EU Federatie in rommelen. Over de rug van weeffouten en halve maatregelen die grote problemen veroorzaken, wil men heel Europa in een Federale Verenigde Staten van Europa loodsen. We noemen nu de EU-FBI niet, maar een OM zonder opsporingsdienst zorgt voor problemen, dus corrigeren we later (nieuwe stap) de EU-FBI omissie – en voila!

Deze stapjes gaan door totdat de totalitaire Federale EU (NWO) compleet is voor heel het Europese continent, of er voldoende protest en opstand uitbreekt en het volk zelf de boel tot stilstand brengt. En daar wachten de EU politici zelfs expliciet op. Ze vinden het zelfs maar vreemd dat al die protesten niet eerder, sneller en heftiger komen! Ze verbazen zich letterlijk over de argeloosheid en passiviteit van de volken.

Achter ons worden uiteraard continu de schepen verbrand, de terugweg naar een zedelijke, zinnige en zindelijke samenleving wordt door de Eurocommissarissen en Europarlementariërs uiteraard geblokkeerd.

De Luxemburgse EU Commissaris Viviane Reding gebruikt hier uiteraard de aanpak van haar directe collega de (nu ex-)Luxemburgse premier Jean-Claude Juncker:

Actie is dus benodigd

Schrijf je politici dus aan, stuur brieven, post berichtjes, stuur email naar de politieke partijen – laat horen dat je tegen een Federale Openbaar Ministerie bent.

Ondertussen crashen de economieën op het Europese continent, onder het mooie beleid van de heren EU dictatoren, op een historisch ongekende snelheid. Bijvoorbeeld de economie van Cyprus waar spaargelden nu sneller verdwijnen als sneeuw voor de zon.

If the current outflow is not stemmed, there won’t be a single Euro (Cypriot Euro, not European Euro) in deposits left in under one year.

Mooie vooruitzichten voor de Nederlandse economie. Vergeet niet, we zitten in hetzelfde schuitje, onder dezelfde dictatoren, onder dezelfde regels, en dus met dezelfde toekomst. Vandaag in Cyprus, morgen in Nederland.

Lang Leve Europa! Pro Europa, dus tegen de EU

Dit artikel verscheen eerder op langleveeuropa.nl

Advertenties

, ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Stukkie lezen?

Iedere week een nieuw stukkie

Salon van Sisyphus

Met de moed der wanhoop

fonsvervoort

A topnotch WordPress.com site

De Bovenkamer - Het kan ook anders

"absolute power corrupts absolutely"

Petrossa's Blog

Ruminations from a jaded old guy

Welke toekomst...

...is die er straks nog voor ons?

hyperinflatie

Terugkeer Goudstandaard met D-mark en gulden.

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

ongesubsidieerd, ongecensureerd, Vrij,Heldhaftig,Barmhartig en Rechtvaardig 'Straat-Nieuws

[ MARGINAAL weblog IN DE MARGE ]

Het weblog van margeblogger TheRealShowstopper (TRS)

HERSTEL DE REPUBLIEK

Alle publieke functies verkiesbaar, alle politieke beslissingen via referendum. Uit de EU, uit de NATO en uit het "Koninkrijk".

E.J. Bron

Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities en pro-Israël

PLANET EUSSR

Vrijheid is ons grootste goed, stop de sluipende EU dictatuur!

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: