Killing Overheidbemoeienis

De overheid is een grote bemoeial. De bemoeienis van ongekozen politici (EU) of politici gekozen op basis van keiharde en bewuste leugens (NL) is tegenwoordig killing. Letterlijk. En we moeten er nog voor betalen ook, en steeds meer!

Verdwenen privacy: Het is je niet ontgaan, verplichte vingerafdruk voor een ID-kaart of zwemmen, je kenteken wordt dagelijks gefotografeerd langs de A2, in Amsterdam moet je verplicht je kenteken afgeven als je wilt parkeren, de databases met privé informatie die na twee weken gewist zou moeten zijn, maar even later met hele jaren tegelijkertijd worden overgedragen aan de belastingdienst! De overheid controleert (opnemen, archiveren, doorzoeken) je internet-gebruik, telefonie gebruik, GSM-gebruik, wanneer je die gebruikt, met wie je dat doet, de locatie waar je dit allemaal op doet.

Thema controles: op huisvuil, waterverbruik, geldgebruik – de bank belt je zelfs op als je iets ‘vreemds’ doet, energieverbruik, openbaar vervoer gebruik, telefonie-gebruik, internetgebruik, autogebruik, vliegtuig-gebruik, TV-gebruik – alles om informatie over je te verzamelen en je daarmee extra te belasten, of je de toegang tot overheidsdiensten te ontzeggen, of je gewoon direct op te sluiten. En heb niet het lef te googlen op snelkookpan en even later ook op rugzak! De veiligheidsdiensten komen naar je toe deze zomer!

 

De verboden: Je mag geen gloeilamp meer kopen, geen niet-waterbesparende douchekop, geen kromme komkommers, geen olijfolie kannetje in een restaurant, niet meer zitten op je stoep, geen niet-gestroomlijnde vrachtwagen, geen ongeregistreerde zaden, geen ladder voor glazenwassers, geen sigaret in een goed gesprek, geen jam in gebruikte jam-potjes, geen goede vitamine supplementen, en binnenkort geen bio-broccoli meer dankzij het EU-patent voor Monsanto.

Goede initiatieven onbetaalbaar maken: Wanneer de overheid particulieren met zonnecellen gaat belasten als bedrijf (vanwege winst uit energieomzet), en daarbij bewust en expres zonnecellen ook nog eens veel duurder maakt, waardoor wij meer moeten gaan betalen. Om vervolgens daardoor failliet gaande installatie-bedrijven te gaan financieren met toelages – ook nog eens op onze kosten! Bedankt he! Je mag geen reclame meer maken voor vitaminen of abrikozenpitten. Alternatieve (niet pillen-drukker) geneeskunde kreeg ineens 21% belasting opgelegd, etc, etc, etc.

Internationale samenwerken tegen jou: de overheid wil jou nu in je kraag te pakken als je een paar euro belasting probeert te ontwijken zoals de grote multinationals dat doen. Jij de klos, maar de multinational krijgt 0,1% rente-regelingen aangeboden door nota bene onze eigen (r)overheid en belastingdienst – uiteraard onder de voorwaarde dat de multinationals daar nooit iets over mogen zeggen! Maar de overheden spannen ondertussen wel samen om jou aan te pakken.

Praat er niet over! Dan zijn er die mensen die al deze vreemde praktijken aan de orde willen brengen, die worden uiteraard achtervolgt tot het einde van de wereld! En als een overheid je vervolgens te pakken krijgt, je dan ofwel ‘zelfmoorden’, ofwel als voorbeeld 3x levenslang in de gevangenis stoppen. We tolereren namelijk veel: reli-terrorisme, drugstransporten door overheden om vage projecten en oorlogen van inlichtingendiensten te financieren, door overheid georganiseerde aanslagen op eigen burgers, grootschalige kindermisbruik, miljarden euro’s diefstal van gemeenschapsgeld en spaargeld, grootschalige fraude en corruptie, etc – maar niet klokkenluiders! Die verdienen uiteraard direct de doodstraf.

Lasten verzwaren: Je moet eerst 30-50% van je verdiende geld direct afdragen. Als je daarna wat koopt van je geld, je ook nog eens 21% moet afdragen van je uitgaven. Als je iets koopt van je geld, heb je nu al zo’n 60% extra uitgegeven aan de overheid. Dan moet je ook nog belasting over belasting gaan betalen! Bij de benzinepomp, bij energiebelasting, etc. En als je eens niet iets koopt moet je ook nog spaargeld-belasting (vermogensbelasting) betalen. Als je het weggeeft moet je schenk-belasting betalen. En als je uiteindelijk dood gaat, mag je ook weer erf-belasting betalen over je geld waar je al vele malen belasting over betaald hebt! En zie met al die lasten nu nog maar eens te overleven in deze economie! En de overheid heeft nog niet genoeg van uw geld, want de nieuwe lastenverzwaringen komen er weer aan! Rutte wenst u uiteraard heel weinig succes toe.

Ondernemers bezwijken onder de plichten: De jacht is compleet wanneer steeds meer ondernemers zich afvragen wie John Galt nu precies is, en waarom de overheid ondernemen nu toch zo onmogelijk maakt! Terwijl toch juist het MKB de Nederlandse economie moet redden! Diverse ondernemers leveren nu dan ook maar de sleutels van hun bedrijf in bij de bank en bij de overheid.

Het is allemaal uw eigen schuld!  En dan komt je favoriete Eurocommissaris (foute VVD-politica Neelie Kroes) naar je toe, die zegt dat jij eigenlijk zelf de schuldige partij bent.  Nou, de burger voelt zich schuldig, ruim 1/3 van de kiezer van de VVD en PvdA heeft spijt van hun stem. En dat zijn slecht de kiezers die er voor uit willen komen. Het getal zal heel wat hoger liggen. En dan komt de minister president naar je toe om je te verwijten dat je te weinig geld uitgeeft aan huizen en auto’s, en om je te vertellen dat God vaccinaties heeft uitgevonden – speciaal voor jou! En dan komt die andere knuppel (u weet over wie ik het heb) ook nog naar je toe dat hij het opa en oma kwalijk neemt dat zij ook te weinig geld uitgeven.

Genoeg is Genoeg!

Dit artikel verscheen eerder op Lang Leve Europa!

Advertenties

, ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Stukkie lezen?

Iedere week een nieuw stukkie

Salon van Sisyphus

Met de moed der wanhoop

fonsvervoort

A topnotch WordPress.com site

De Bovenkamer - Het kan ook anders

"absolute power corrupts absolutely"

Petrossa's Blog

Ruminations from a jaded old guy

Welke toekomst...

...is die er straks nog voor ons?

hyperinflatie

Terugkeer Goudstandaard met D-mark en gulden.

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Against Media-Maffia,Racism, Homophobia, Capitalism and For The Common People.

[ MARGINAAL weblog IN DE MARGE ]

Het weblog van margeblogger TheRealShowstopper (TRS)

HERSTEL DE REPUBLIEK

Alle publieke functies verkiesbaar, alle politieke beslissingen via referendum. Uit de EU, uit de NATO en uit het "Koninkrijk".

E.J. Bron

Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities en pro-Israël

PLANET EUSSR

Vrijheid is ons grootste goed, stop de sluipende EU dictatuur!

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: