Burgerforum EU

50000Vanaf vrijdag 1 februari is de website Burgerforum EU actief, dit is een initiatief voor een Nederlands EU referendum. De initiators zijn: Thierry Baudet, Universiteit van Tilburg. Paul Cliteur, hoogleraar encyclopedie van het recht aan de Universiteit Leiden. René Cuperus, medewerker van de Wiardi Beckman Stichting. Ewald Engelen, hoogleraar financiële geografie aan de Universiteit van Amsterdam. Arjo Klamer, hoogleraar economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Piet Moerman, emeritus hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ad Verbrugge, filosoof aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Twan Tak, emeritus hoogleraar staatsrecht aan de Universiteit Maastricht. Tom Zwart, hoogleraar mensenrechten aan de Universiteit Utrecht. Jan Bennink, columnist en reclameman. Pepijn van Houwelingen, technisch bedrijfskundige en columnist. Alexander Sassen van Elsloo, Sassen Research & Consultancy Company.  Arjan van Dixhoorn, historicus, auteur van De stem des volks (2006). Joost Niemöller, journalist en publicist Dagelijkse Standaard.

In het kort:

Wilt u dat Nederland een provincie wordt binnen de Europese Unie? Dat ons land steeds meer soevereiniteit overdraagt aan Brussel? Of kiest u als Nederlandse burger, liever voor een zelfstandige, onafhankelijke koers in de wereld? Wij willen dat Nederlanders zich uit kunnen spreken over hun eigen toekomst. In of buiten de Europese Unie. Daarom hebben wij een burgerforum opgericht om een bindend referendum over onze rol in Europa af te dwingen. Met een burgerinitiatief, waarvoor we ten minste 40.000 handtekeningen nodig hebben, kunnen we in Den Haag zo’n referendum op de agenda zetten.

U kunt nu uw handtekening zetten!

Gaan we voor de Federale Staten van Europa of trekken we ons eigen plan? Wordt het EU of NEU. Dat is de vraag die wij de burgers van Nederland willen stellen!

Wie zijn wij?

Wij zijn geen politieke partij. Of politiek gekleurd.
Wij zijn niet tegen Europa.
Wij zijn zelfs voor hechte samenwerking binnen Europa.
Wel zijn wij tegen de sluipende overname van onze land door een macht, waarvoor we niet bewust en volmondig gekozen hebben.
Wij willen u de keuze geven over de toekomst van Nederland! U hebt er recht op. Wat ze u ook vertellen.

Het Burgerforum voor een Nederlands EU Referendum is een initiatief van een groep Nederlanders die zich ernstig zorgen maakt over de toekomst van ons land.

Voor meer informatie kunt u mailen naar burgerforumeu@gmail.com

Dit voor Nederland unieke initiatief verdient alle mogelijk steun; ONDERTEKEN het Burgerinitiatief, meng u in de discussie en reageer op de website of via Social Media, de Twitter hashtag is #burgerforumeu volgen kan via @burgerforumeu . Vergeet ook niet om uw vrienden, collega’s, familie enz. te verwittigen omtrent dit initiatief!

Advertenties
  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Stukkie lezen?

Iedere week een nieuw stukkie

Salon van Sisyphus

Met de moed der wanhoop

fonsvervoort

A topnotch WordPress.com site

De Bovenkamer - Het kan ook anders

"absolute power corrupts absolutely"

Petrossa's Blog

Ruminations from a jaded old guy

Welke toekomst...

...is die er straks nog voor ons?

hyperinflatie

Terugkeer Goudstandaard met D-mark en gulden.

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Against Media-Maffia,Racism, Homophobia, Capitalism and For The Common People.

[ MARGINAAL weblog IN DE MARGE ]

Het weblog van margeblogger TheRealShowstopper (TRS)

HERSTEL DE REPUBLIEK

Alle publieke functies verkiesbaar, alle politieke beslissingen via referendum. Uit de EU, uit de NATO en uit het "Koninkrijk".

E.J. Bron

Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities en pro-Israël

PLANET EUSSR

Vrijheid is ons grootste goed, stop de sluipende EU dictatuur!

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: