De Europese terreur slaat verder toe

eudictatorship

De waanzin gaat steeds verder en de bevolking gewapend met oranje vlaggetjes, droomt rustig door.

Terwijl ze verder mijmeren en uit volle borst het koningslied uit hun kelen persen, worden de duimschroeven nog maar weer eens verder aangedraaid.

Alles wat er op onze velden groeit is afkomstig van zaden. Die zijn gevormd door de natuur en komen voor in allerlei varianten. Zoals we eerder deze week hebben kunnen lezen probeert Nestlé hard om patent aan te vragen op een plant en trekt zelfs het recht op vrij en gratis water voor iedereen in twijfel.

Daarnaast hebben we uiteraard nog Brussel; het wanstaltige gedrocht van de Nazi’s/NWO die als gehoorzaam onderdeel van ondermeer Agenda 21 ieder aspect van ons leven, ons voedsel en wat wij verbouwen onder controle willen krijgen.

Zo wil de Europese Commissie nu binnenkort alle land- en tuinbouwers verplichten om “standaard”-zaden te gebruiken. Een gewas dat voortkomt uit een niet standaardplant is “verboten”, verboden dus, en zal zwaar worden bestraft.

Op dit moment kan in feite iedereen nog planten dat wat hij of zij wil en daarbij gebruikmaken van allerlei soorten zaden, zoals bijvoorbeeld ook zeldzame en oude varianten. Dat is echter nu snel afgelopen want er mogen straks alleen nog ambtshalve goedgekeurde zaden worden gebruikt.

Uiteraard is dit weer in het voordeel van de megabedrijven die straks met behulp van de Europese Commissie zullen bepalen wat er nog wel en wat niet meer verbouwd mag worden.

Theoretisch kan iedereen toestemming vragen voor de ambtshalve goedkeuring van zaden, maar voor kleine tuinders zal dit soort kostbare procedures niet zijn weggelegd (doet erg denken aan herbal directive 2004), hetgeen in de praktijk betekent dat er straks alleen nog gewassen verbouwd mogen worden uit zaden die geleverd worden door de megabedrijven. Of er genetisch mee gemanipuleerd is zal niet worden vermeld… zoveel is ook duidelijk geworden uit de ontwikkeling hieromtrent in Amerika.

Wat er nu nog gebeurt zoals het onderling ruilen van zeldzame en oude zaden, is niet meer toegestaan en ook hier zullen strenge straffen op volgen. Nu is er ondertussen al wel een petitie in het leven geroepen en voor wie dat wil ondertekenen kan dat hier doen.

Dit soort ontwikkelingen zal in de toekomst nog véél en véél verder gaan. De vraag rest hoelang het nog duurt voordat een totaal versufte en geprogrammeerde bevolking eindelijk eens wakker wordt en beseft wat er rond hen allemaal gebeurt.

Bron: Niburu

Advertenties

, ,

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Stukkie lezen?

Iedere week een nieuw stukkie

Salon van Sisyphus

Met de moed der wanhoop

fonsvervoort

A topnotch WordPress.com site

De Bovenkamer - Het kan ook anders

"absolute power corrupts absolutely"

Petrossa's Blog

Ruminations from a jaded old guy

Welke toekomst...

...is die er straks nog voor ons?

hyperinflatie

Terugkeer Goudstandaard met D-mark en gulden.

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

ongesubsidieerd, ongecensureerd, Vrij,Heldhaftig,Barmhartig en Rechtvaardig 'Straat-Nieuws

[ MARGINAAL weblog IN DE MARGE ]

Het weblog van margeblogger TheRealShowstopper (TRS)

HERSTEL DE REPUBLIEK

Alle publieke functies verkiesbaar, alle politieke beslissingen via referendum. Uit de EU, uit de NATO en uit het "Koninkrijk".

E.J. Bron

Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities en pro-Israël

PLANET EUSSR

Vrijheid is ons grootste goed, stop de sluipende EU dictatuur!

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: