Marokkanenprobleem?

ruttemarokAuteur: Catherine – Om te beginnen: ik heb een gruwelijke hekel aan dat woord, het generaliseerd me teveel. Waarom dan wel? Welnu; ik ken enkele prima geïntegreerde Marokkanen. Keurige zakenmensen, wars van Islam, hallalvoer, kopvodden, moskeeën en Allah,  maar graag een borrel of een goed glas wijn en een bord malse spareribs.  Zo ook hun gezinnen; een van de meiden is getrouwd met een Hollandse knul, zoonlief woont samen met een roodharige Duitse.  De andere hebben nog twee inwonende dochters, vlotte en volledig verwesterste meiden, 1 x HBO en de jongste op VWO4.

Ik zie deze families een paar keer per jaar privé over en weer, al meer dan 10 jaar. Zijn dit de Marokkanen waar de kranten van volstaan en de Sociale Media van overloopt? Is dit “Opsporing Verzocht”? Zijn dit de laffe bontkraagjes die vrouwen beledigen en oude mensen overvallen? Flikker a.u.b. een eind op; deze mensen zijn net zo Nederlands als U en ik. Het ‘kutmarokkantjesprobleem” wordt gewoon besproken maar denk vooral niet dat ze het  voor hun “soort” opnemen, integendeel ze schamen zich kapot als er weer zo’n idioot met zijn mocro-brabbeltaaltje alle ruimte krijgt op de NPO.

Ik durf de stelling dan ook aan dat we geen Marokkanen, Turken, Surinamers, Antillianen enz probleem hebben maar een politiek probleem; door het decennia lang theeleuten, pamperen, taakstrafjes, dubbele paspoorten, debiele subsidies, exporteren van WAO-uitkeringen, (onterechte) kinderbijslag en wegkijken heeft de overheid moedwillige weigering om te integreren gefaciliteerd. En juist daar zit de kneep; domweg weigeren om te integreren, sterker nog: de ruif komen leegvreten, verdommen om Nederlands te leren – op iedere hoek staat immers wel een PvdA-vazal om dit soort op hun rechten (vooral niet hun plichten) te wijzen- wordt beloont met een uitkering, huursubsidie, vrijstelling van x aantal heffingen, belastingen en sollicitatieplicht.

Met dit soort positieve discriminatie heeft de overheid in de loop der jaren serieuze integratie tegengewerkt met als resultaat dat veel kinderen traditioneel islamitisch worden “opgevoed”, met alle bekende gevolgen van dien. De politiek is m.i. primair verantwoordelijk voor de veiligheid en het welzijn van alle bevolkingsgroepen in dit godvergeten en aan de EUSSR versjacherde kutland en het kan en mag nooit zo zijn dat onopgevoed, ongeletterd en beïnvloedbaar straat-schorremorrie ook maar een millimeter begrip krijgt. We zijn hier in Nederland en niet in Barbarije, aanpassen en gedragen of opsodemieteren.

Wat dan te doen? Puur op persoonlijke titel:  tolereer geen overlast, veeg de straten schoon, heropen de mijnen in Zuid-Limburg en jaag het straatschorem met schop en houweel erin, laat ze hard werken, 3 x per dag met hun smoelen op het NOS Journaal en dat voor minimaal een half jaar. Wedden dat u en ik weer rustig de stad in kunnen?

Advertenties

  1. Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Stukkie lezen?

Iedere week een nieuw stukkie

Salon van Sisyphus

Met de moed der wanhoop

fonsvervoort

A topnotch WordPress.com site

De Bovenkamer - Het kan ook anders

"absolute power corrupts absolutely"

Petrossa's Blog

Ruminations from a jaded old guy

Welke toekomst...

...is die er straks nog voor ons?

hyperinflatie

Terugkeer Goudstandaard met D-mark en gulden.

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Against Media-Maffia,Racism, Homophobia, Capitalism and For The Common People.

[ MARGINAAL weblog IN DE MARGE ]

Het weblog van margeblogger TheRealShowstopper (TRS)

HERSTEL DE REPUBLIEK

Alle publieke functies verkiesbaar, alle politieke beslissingen via referendum. Uit de EU, uit de NATO en uit het "Koninkrijk".

E.J. Bron

Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities en pro-Israël

PLANET EUSSR

Vrijheid is ons grootste goed, stop de sluipende EU dictatuur!

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: