Nederland staat onder curatele van de EU

eussr2Auteur: Ja, het is precies zo als de titel luidt. Vanaf 12 maart jongstleden heeft Nederland niets meer te zeggen over zijn eigen financiële begroting. Het Nederlandse kabinet mag nog het rekenwerk doen maar het is Brussel die als eerste zal beslissen en de begroting terugstuurt met de nodige eisen en aanpassingen. Het Nederlandse parlement heeft geen donder meer te zeggen.

Nu zullen sommige mensen zich afvragen waarom die Frik zoveel over de EU schrijft de laatste tijd. Dat doe ik omdat de NOS en de kranten hun werk niet doen, de VARA en eurofiele parlementariërs liegen en halve waarheden vertellen en omdat ze hier nauwelijks gedegen aandacht en onderzoek aan besteden. Ik wil dat Truus uut Assen (Tante van Henk en Ingrid) het ook begrijpt dat haar land op ondemocratische wijze onder haar gat vandaan wordt vergeven aan een vreemde mogendheid. Dat ze in de gaten krijgt dat die hele politieke maskerade in Den Haag inmiddels is verworden tot het boekhoudkantoor van Brussel en dat haar stem nooit meer enige invloed zal hebben op de toekomst van dit land en daarmee ook niet op die van haarzelf. Dat wij geen democratie meer zijn maar de lijfeigenen van de ongekozen Eurocraten die met medewerking van een trits, zich “volksvertegenwoordiger” durvend te noemen, landverraders die hier met stille trom aan hebben meegewerkt zonder de Nederlanders te raadplegen.
Dat Truus uut Assen ook begrijpt dat hier, onder haar neus, een bureaucratische staatsgreep wordt gepleegd. Dat wij hier in dit land straks geen zak meer hebben te vertellen over wat er met ons geld gebeurt, hoeveel buitenlanders hier binnenkomen, wat de kleur van verkeerslichten is, naar welke dokter u mag gaan, wat we aan vaste lasten betalen, welke straf er op roofovervallen staat tot en met wat er in uw eten zit, wat u nog wel en niet mag in dit land en hoeveel belasting u betaalt. De opmars naar een Europese Superstaat dendert in een sneltreinvaart voort zónder dat wie dan ook maar enige inspraak heeft. Zie hier de confiscatie van ons budgetrecht:

Presseurope meldt:

Het Europees Parlement heeft op 12 maart een bindende verordening aangenomen “die de lidstaten van de eurozone gaat verplichten hun ontwerpbegroting bij Brussel in te dienen, nog voordat ze deze aan hun eigen nationale parlement presenteren”, schrijft Le Temps.

Deze tekst, ook wel ´two-pack´ genoemd, zal komend najaar in werking treden. Hij vormt een aanvulling op het zogenaamde ´six-pack´, het hervormingspakket dat eind 2011 was goedgekeurd, en brengt ons weer een stap dichter bij het economisch en monetair bestuur van de EU.

Daar staat dus dat straks een ongekozen Griek of Pool ons gaat dicteren dat we meer moeten bezuinigen op zorg of andere sociale voorzieningen omdat we anders niet genoeg in het laadje brengen voor de arme Zuid- of Oost-Europese staten. Dat hier de tandartskosten verder omhoog moeten zodat ze op Kreta ook een keer van zo’n voorziening gebruik kunnen maken.
Dat hier de flitsboetes op de A2 omhoog moeten omdat ze in Hongarije reflecterende hectometerpaaltjes willen plaatsen.

De Franse krant Le Figaro liegt daarover:

“In strikte zin wordt er dan ook geen nationale soevereiniteit overgedragen naar Europees niveau.”

Want, zo staat in de glazen bol van die krant geschreven, dat “de nationale voksvertegenwoordigers uiteindelijk naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid zullen stemmen.”

Stemmen over hoe ze het beste aan de eisen van Brussel kunnen voldoen dus. Leuk geklets allemaal maar het gaat om de laatste twee zinnen in dat artikel van Presseurope:

“In de herfst zullen de Franse afgevaardigden merken dat Europa zich gaat bemoeien met een begrotingsdebat dat zij als een van hun laatste grote voorrechten beschouwen”, wordt van Europese zijde gezegd. “Daarbij zal veel tact nodig zijn…”

Lees het nog eens goed door. Wat staat daar nou? Zal ik het maar zeggen? Daar staat:

“Het zal even wennen zijn voor ze, maar wij zijn nu de baas”.

Precies hetzelfde gezwam als “We moeten het nóg beter uitleggen” nadat het kabinet u net verteld heeft dat ze nóg meer geld uit uw zak gaat kloppen en u te kennen geeft daar boos over te zijn. Maar dit is nog veel kwaadaardiger. Hier staat gewoon dat ze inmiddels openlijk toegeven dat er vanuit de Europese Unie een mega-staatsgreep wordt gepleegd in alle Europese staten. Brussel zegt hier tegen landen die vele oorlogen en revoluties met bloed, zweet en tranen door de geschiedenis heen hebben moeten bevechten: “Helaas pindakaas voor jullie: Nu zijn wij de baas over jullie land”.

Ik ben democraat in hart en nieren en zweer elke vorm van geweldadig verzet af waar het politiek betreft. Echter, dit is van een andere orde. Ik ga er niet inhoudelijk op in maar ik nader een kookpunt dat ik wellicht resoluut van dat geloof af ga stappen en misschien ga vinden dat, indien de democratie de bevolking niet meer bedient, die bevolking zijn stem dan maar op een andere manier moet uitspreken. Dit land heeft vaker zulke stormen doorstaan.

Je maintiendrai

Teken de petitie op www.burgerforum-eu.nl

Bron: Amsterdam Post

Gepubliceerd met toestemming van de auteur.

Advertenties

, ,

 1. #1 door Petrossa op maart 14, 2013 - 9:19 am

  dat zal hollande nooit kunnen verkopen. Nu al is er onder de bevolking een bijna opstand tegen hem. Hij heeft de laagste opinie score ooit van alle franse presidenten en er worden zeer negatieve uitlatingen de tweets ingestuurd. Er rouleren video’s van hem toen hij een bezoek deed aan dyon waar de meute hem uitjouwden en te vocale mensen door de veiligheidsteams hardhandig werden afgevoerd. Er is een vid waar een vrouw hem toebeet: waarom komt u hier, we zien je smoel al te veel op de tv.Ga eens wat doen aan de werkeloosheid.

  Hij kon er niet om lachen :).

 2. #2 door Catherine op maart 14, 2013 - 2:52 pm

  Die Fransen zijn ook niet gek, er gaan geruchten dat Sarkozy een politieke rentree overweegt. Hij zou zomaar weer eens kunnen winnen, kijk maar naar Italië; het Europese volk is de EU(SSR) spuugzat.

 3. #3 door Remi van Dongen op juni 30, 2013 - 10:51 am

  Ik hoor altijd van iedereen, dat Nederland word weggegeven aan ongekozen Eurocraten. Ik ben het hier mee eens, maar schreeuwen helpt zo weinig.

  Wat nodig is, naar mijn mening, is een pro-Nederlands (gewapend) verzet, zodat ongekozen, rovende, Eurofielen kunnen worden uitgeschakeld. En de landverraders kunnen worden opgepakt.

  Verzet voor een vrij, onafhankelijk en democratisch Nederland.

  We zullen moeten vechten voor ONS land, anders word het ons afgenomen, zo simpel is het.

  Dit is mijn mening en hoe naar ook; ik heb altijd gelijk. (Das meer een vloek dan een zegen)

  Het is tijd dat alle Eurofielen en landverraders, voor een rechtbank komen.

  Mijn mening is dat we dit verzet zullen moeten organiseren.

  Uncle X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Stukkie lezen?

Iedere week een nieuw stukkie

Salon van Sisyphus

Met de moed der wanhoop

fonsvervoort

A topnotch WordPress.com site

De Bovenkamer - Het kan ook anders

"absolute power corrupts absolutely"

Petrossa's Blog

Ruminations from a jaded old guy

Welke toekomst...

...is die er straks nog voor ons?

hyperinflatie

Terugkeer Goudstandaard met D-mark en gulden.

Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Against Media-Maffia,Racism, Homophobia, Capitalism and For The Common People.

[ MARGINAAL weblog IN DE MARGE ]

Het weblog van margeblogger TheRealShowstopper (TRS)

HERSTEL DE REPUBLIEK

Alle publieke functies verkiesbaar, alle politieke beslissingen via referendum. Uit de EU, uit de NATO en uit het "Koninkrijk".

E.J. Bron

Voor vrijheid van meningsuiting, tegen de islamisering van Europa, tegen de EUSSR, tegen de mainstream, voor het behoud van westerse waarden en tradities en pro-Israël

PLANET EUSSR

Vrijheid is ons grootste goed, stop de sluipende EU dictatuur!

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers liken dit: